Site Haritası

Anasayfa


     Bilgisayar İzleme ve Personel verimliliği

   
Üretici : Kök Bilişim
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Hemen Ücretsiz Demo isteyin.

**Çalışan verimliliğini arttırın ***Şirkete özel bilgilerin gizliliğini koruyun ***Aktivite raporları oluşturun***Kullanıcı hatlarını bulun.

Broşür indirin

DesktopGate, piyasadaki en iyi ve en gelişmiş personel izleme ve kayıt yazılımıdır. Kolay kullanımı, canlı monitor izleme ve SQL Server üzerinde çalışan aktivite kaydı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.

Canlı izlemeyi sağlar

Yöneticilerin çalışan ekranları ve aktivitelerini ofis içinden yada ofis dışından canlı olarak izlemesine olanak tanır.

 Verimlilik:Personel başına verimsiz geçen süre (Borsayı inceleme, haberleri okuma, arkadaşlarla chat,iş dışı mailler, oyunlar) günlük ortalama 110 dakikadır.(Kaynak :comcast.net Finance)

Performans

Çalışanların iş dışı uygulamalarla ne kadar zaman harcadığını gün ışığına çıkarır.

Şirket çalışanlarının etkili kontrolüne izin vererek ve şirketin gizlilik politikasını koruyarak iş kaybının önlenmesini sağlar.

Güvenlik

Çalışanların bilgisayarlarındaki tüm ziyaret edilen web sitelerini, messenger yazışmalarını, uygulama geçmişini, taşınabilir medyalara kopyalanan şirket verilerini ve bir çok başka olayı kaydeder. Geçmişteki aktiviteler hakkında rapor çıkarır.

*Bilgisayar başında çalışanların performans değerlendirmesi için aktiflik/en çok kullanılan programlar şeklinde data sağlar.

*Çalışanların hangi yazılımlarla ne kadar vakit harcadıklarına ve messenger yazışmalarına dair geçmişe dönük rapor alınmasını sağlar.

*Bilgisayardan DVDRom/USB Stick gibi taşınabilen medyaları kaydeder, istenirse bu tip risklere karşı yöneticiye uyarı mesajı gönderir.

*Yetki verilmesi durumunda IT yöneticilerinin uzaktan erişim ve güvenlik ayarları yapmaları için yardımcı bir araçtır.

Hemen Ücretsiz Demo isteyin.

DesktopGate yazılımı  Server (Ofis sunucusuna yüklenen yazılım), Client (Personel bilgisayarına yüklenen yazılım) ve Admin (Yöneticilere yüklenen yazılım) olarak 3 modülden oluşmaktadır.

Server yazılımı sayasinde tüm personel bir merkezi sunucuya bağlı durumda kalır ve bilgisayar kullanımı hakkında bilgiler sunucuya gönderilir.

Temel özellikler:

  • Personele sezdirmeden canlı olarak uzaktan PC ekranlarını izleme olanağı.

  • Tüm personelin ekranlarını aynı anda görüntüleyebilme olanağı.

  • Uzak Masaüstü özelliği ile şirket içi veya dışından herhangi bir personelin bilgisayarına hızlı ve güvenli bir şekilde bağlanıp kendi bilgisayarınız gibi yönetme olanağı.

  • Tek ofis yada birden fazla şubeden oluşan firmaların tüm bilgisayarlarına tek merkezden kolay ulaşım.

  • Anlık erişimin yanısıra geçmişe dönük bilgisayar aktivitesi raporları.

  • Şirket yöneticilerinin kolayca alışabilecekleri kadar kolay, Aynı zamanda IT personelinin de işini oldukça kolaylaştıracak şekilde fonksiyonel yapı.

  • Geçmişe dönük rapor özelliği. Bu özelliği kullanarak personeliniz hakkında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz (En çok kullanılan programlar, gezdiği web siteleri, Chat yazışmaları ve şirket içerisinden kopyalanan datalar) vss gibi bir çok detaylı rapor sunar.

  • Karşılaştırmalı personel bilgisayar kullanım raporları.

  • Personelin bilgisayarı aktif kullandığı zamanları ve zaman tablosu üzerinde seçilen aralıklarında neler yaptığını açığa çıkarır.

  • Ofis içi yada dışından tüm ofis PC’lerindeki dosyalara erişim imkanı.

  • Tüm kullanıcılara ekranlarında anında belirecek toplu mesaj gönderebilme imkanı.

  • Kullanıcıların taşınabilir medya (CDROM/USB Flash disk vs ) aktiviteleri hakkında raporlar alınabilme imkanı, Taşınabilir medyalara kopyalanarak şirket dışına çıkarılmaya çalışılan dosyaların takibi ve raporlanması.

  • Birden fazla yöneticinin aynı anda bağlanmasını destekler,  yöneticilerin sadece kendi departmanlarındaki personele erişebilmesi için yetkilendirmeye izin verir.

  • Personel ile sohbet özelliği.

  • Ofisteki personeli izleme ve aktivite takibine yönelik muhtelif ek özellikler.

  • Türk İş Kanunu ile uyumlu niteliktedir.

    Hemen Ücretsiz Demo isteyin.

     

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam5
Toplam Ziyaret72102
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu